Pomoć

Pomoć

Za korištenje webshopa

Na ovoj stranici dajemo važne informacije vezane za korištenje online trgovine. Ako imate konkretna pitanja vezana za korištenje ove usluge ili imate primjetite kakav problem, posjetite stranicu FAQ ili stupite s nama u kontakt putem telefona ili e-maila.

Telefon: 092 3121 071

E-mail: info@sieberz.com.hr

1. Prijava ili registracija

Kako bi uspješno predali Vašu narudžbu potrebno je registrirati se na našoj stranici. Prednosti registracije: ako se kasnije vratite na našu stranicu onda ne morate ponovno davati svoje podatke, te možete provjeriti prijašnje narudžbe.

Ako ste se ranije registrirali na našoj stranici, onda koristite svoje e-mail i loznku kako bi se mogli prijaviti. Ako niste sigurni da li ste registrirani ili ako ste zaboravili lozinku, onda koristite opciju zaboravljena lozinka !
E-mail koji želite provjeriti da li je registriran upišite u praznu rubriku te kliknite na gumb Šalji i započeti ćete traženje nove lozinke. Ako je Vaš e-mail u našem sistemu onda ćete dobiti jedan e-mail u kojem će biti naveden link pomoću kojega ćete moći promjeniti lozinku.
Ako Vaša e-mail adresa još nije u našem sistemu, onda ćete odmah biti obavješteni o tome te Vas molimo da započnete novu registraciju!

Na dva načina se možete registrirati:
1.a.Novi kupac sam, ne znam svoju šifru: ovu opciju odaberite ako ne znate svoju šifru kupca ili se želite registrirati kao novi kupac.
Klikom na Dalje na registriranje doći ćete na područje gdje morate upisati svoje podatke. U rubriku gdje se nalazi zvijezdica morate upisati točne informacije i koje morate ispuniti kako bi dostava bila brža i točnija.
Nakon što ste upisali svoju e-mail adresu morate upisati loziku koja se sastoji od najmanje 8 karaktera!
Broj mobitela upišite na slijedeći način: 0923121071.
Nakon što ste unijeli podatke kliknite na gumb Dalje i tako ćete potvrditi registraciju.

1.b Stari kupac sam, ali nemam online registraciju: ovu opciju odaberite ako imate 9 znamenkastu šifru kupca koja počinje a brojem 7. Nakon što unesete 9-o znamenkasti broj i poštanski broj kliknite na dalje na registraciju nakon čega će program tražiti Vašu potvrdu i pojaviti će Vam se Vaši podaci koji su uneseni u naš program. Ako je potrebno, možete izmjeniti podatke. Ovaj način registracije je zato preporučen, jer ako imate kakav popust ili poklon, sistem će ga automatski prikazati kada završite registraciju.

U oba slučaja će nam pomoći ako upišete šifru kupca, koju možete nači na katalogu (ako ste ga prije naručili) ili na računu ako ste prije nešto kupovali kod nas.

2. Korak: odabir biljki

Važna napomena! Ako birate biljke bez da ste se prije registrirali, onda će naša web-stranica čuvati sadržaj Vaše košarice 1 sat. 1 sat se mjeri od zadnjeg klika na našoj stranici. Ako se prijavite na stranicu, nećete imate ograničeni rok. Sadržaj košare će se sačuvati. Kada se idući puta prijavite program će Vas pitati da li da ranije odabrane biljke vrati u košaru? Klikom na da, biljke će automatski opet biti u košari.

Za odabir biljki imate tri mogućnost:

a. Popunjavanjem online narudžbenice

Isti rad kao i kod popunjavanja narudžbenice. Upišete broj artikla i količinu, te nakon klika, na idući red ili pritiskom na „Enter” prebacite se u idući red i već ga možete popunjavati. (možete koristiti i „Tab” kako biste prešli u novi red). Cijene i naziv artikla program će automatski popuniti. U ovu narudžbenicu možete upisati 10 artikala, ali ako želite nastaviti kupovinu kliknite na gumb „u košaru” i nakon toga nastavite sa popunjavanjem narudžbenice. Proizvodi su u košari, a provjeriti ih možete ispod narudžbenice.

b. Traženjem i odabirom biljki.

U lijevom stupcu možete tražiti po kategorijama i grupama. Nakon klika na tu opciju, vidjeti ćete naziv proizvoda, cijenu i sliku. Listu možete sortirati po imenu i cijeni. Klikom na sliku pojaviti će Vam se opis proizvoda. Tu možete pornaći sve informacije o proizvodu. Ispod cijene vidjet ćete prostor gdje možete upisati količinu koju želite naručiti, te klikom na gumb „u košaru” odabrani proizvod će biti u košaru.

Moguće da će u jedoj grupi biti više od 12 biljki, tada ćete imati mogućnost listanja iznad i ispod liste.
Nakon odabira podgrupe u lijevom stupcu ćete moći još više suziti izbor traženih biljaka.

c. Pomoću tražilice

Traženi proizvod možete i direktno tražiti ako upišete naziv ili broj artikla u pretraživač koji se nalazi pokraj gumba „u košaru”. Nakon toga ćete doći do liste gdje možete odabrati proizvod koji Vas zanima te ga možete staviti u košaru na prije opisan način.

3. Košara/blagajna: izmjena odabranih proizvoda, brisanje

Nakon što odaberete biljke koje želite naručiti, kako bi završili narudžbu kliknite na gumb „košara” koji se nalazi u gornjem desnom kutu monitora i pojaviti će Vam se sadržaj košare.
Vidjet ćete odabrane proizvode, količinu i cijenu. Ovdje bilo kada možete izmjeniti sadržaj košare, npr. možete izvaditi neki proizvod (briši) ili izmjeniti količinu. Za uklanjanje proizvoda iz košare možete koristiti i simbol X ili jednostavno kod količine upišite 0. Klikom na gumb „ponovno računaj” suma će biti ponovno izračunata i izmjena će biti registrirana.

Molimo Vas da uzmete u obzir da je minimalna vrijednost narudžbe 75,00 Kn, ispod te vrijednost ne možemo zaprimiti narudžbu.

Ako je sadržaj košare u redu, onda kliknite na gumb „Plaćanje” i možete nastaviti kupovinu.

Ako još niste prijavljeni, program će Vas automatski prebaciti na stranicu gdje se možete prijaviti, gdje možete provjeriti Vaše podatke.
Molimo vas da provjerite podatke za izdavanje računa, jer će po tim podatcima račun biti izdan, koji ćete dobiti uz naručene proizvode. Ako je sve u redu, onda kliknite na gumb „Dalje” i možete odabrati način plačanja.

4. korak je pregled i zaključenje narudžbe. Ako primjetite grešku, onda se možete još vratiti na prethodne stranice i izmjeniti ranije upisane podatke. Ako je sve u redu, onda možete kliknuti na gumb „Pošalji narudžbu” i Vaša narudžba će biti zaprimljena.

Na Vašu e-mail adresu ćete dobiti Potvrdu o narudžbi, koji već nekoliko minuta nakon potvrđivanja narudžbe morate primiti ako ste upisali ispravnu e-mail adresu.

Za korištenje naše web-stranice potrebno je dozvoliti korištenje cookie-a (kolačića) na Vašem pregledniku! (IE esetén, Eszközök>Internetbeállítások>Adatvédelem szintje)

Programi pogodni za korištenje naše web-stranice: Google Chrome, Firefox, Internet Explorer 10. i 11.