Spiralna Albuca (Frizzle Sizzle)
Biljke su zbog svog prirodnog porjekla različite. Nisu tvornički proizvedeni predmeti te ne postoji dvije iste biljke. Molimo uzmite u obzir da su na slikama pojedini primjerci u odličnoj kondiciji kako bismo predstavili pravi izgled biljke za primjer. Svaka biljka se u određenoj mjeri razlikuje po obliku, boji, veličini i izgledu iako se radi o istoj vrsti. Sve navedeno ne utječe na kvalitetu biljke.

Spiralna Albuca (Frizzle Sizzle)

Albuca spiralis - Broj artikla 5585002
Sadržaj paketa:1 kom
Egzotična lukovica. Ima kovrčave listove i cvjetove poput orhideje. Jedna od najljepših biljaka na svijetu. Ima zanimljive kovrčave listove dužine 15-ak cm. Nakon što izrastu listovi, počinje cvasti, cvate oko mjesec dana. Ima cvijet koji miriši poput vanilije, a izgleda kao orhideja. Malo se zaljeva, dobro podnosi sušu. Porijeklom iz Južne Afrike.
10,50 € / 75.35 Kn / paket

Cijene sa PDV-om (bruto) plus troškovi dostave

Dostava: Početak travanj - Kraj lipanj

Već sada primamo narudžbe!

Vrijeme cvatnje travanj, svibanj
Mjesto uzgoja sunčano
Vrijeme sadnje Početak Travanj - Kraj Lipanj
Otpornost na zimu osjetljiva na zimu
Savjeti za uzgoj: Mjesto: Što svjetlije, zaštićeno od kiše. Biljka se može ostaviti na otvorenom cijelo ljeto. U hladnim mjesecima spremite ju na zaštićeno svijetlo mjesto (u prozor). Tlo: Savjetujemo sadnju u zemlju za kaktuse. Gnojenje: Nije potrebno. Zalijevanje: Zahtijeva malo vode. Ljeti zalijevajte najviše dva puta tjedno, a zimi jednom mjesečno. Rast: List: uvijeni listovi dugi do 15 cm. Cvijet: Žutozelen i mirisan. Cvjetovi su otvoreni samo danju. Vrijeme cvatnje: proljeće. Zima: Vrlo osjetljiva na hladnoću.
Kupci su naručili i ovo
Ranije pregledano