Uvjeti kupovine

Cijene
Cijene vrijede do 30. studenog 2019. i sadrže propisani PDV.

Plačanje:
Naručene biljke šaljemo pouzećem, što znači da paket plačate tek kada ga preuzmete.
Troškovi slanja, pakiranja i osiguranja pošiljke: 40,00 Kn
Naručene biljke šaljemo u jednom paketu. U slučaju da paket šaljemo u određenom vremenskom roku ili se biljke ne sade u isto vrijeme onda ih šaljemo u 2 ili više paketa, ali samo jednom naplačujemo slanje.

Isporuka u vrijeme sadnje
Biljke šaljemo kada im je vrijeme sadnje. To je u slijedećim periodima:
Drveće, grmovi sa golim korjenom: ožujak-travanj i listopad-studeni.
Biljke u posudi, kontejneru, lukovice i jagode: ožujak-studeni. Minimalna vrijednost narudžbe: 75,00 Kn. Nažalost narudžbe ispod te vrijednosti ne možemo zaprimiti. Biljke se šalju do isteka zaliha.

Kupovina bez rizika!
Imate potpunu garanciju na zamjenu ili otkup u roku od 14 dana! Slobodno možete birati što Vam se sviđa, jer ako naručite nešto što Vam se ipak ne sviđa, možete zamijeniti u roku od 14 dana od datuma od kada ste preuzeli paket. Samo morate priložiti račun. Molimo Vas da reklamaciju prijavite našoj službi za korisnike putem e-maila i dogovorite način i uvjete povrata.  Vraćanje pošiljke plaća kupac. Nažalost pakete koje nam pošaljete pouzećem ili portom ne možemo preuzeti iz tehničkih razloga.

Povjerljiva kvaliteta
Stalnom strogom kontrolom osiguravamo kupcima da dobiju najkvalitetniju robu u omjeru sa cijenom. Garantiramo da ćete dobiti ono što ste naručili i sortu i kvalitetu. Pošto kasniji razvoj biljke ovisi o tome kako ćete posaditi biljku i kako ćete ju njegovati, dajemo garanciju od 14 dana od dana kada preuzmete paket. Ukoliko nam u roku od 14 dana od preuzimanja pošiljke ne prijavite svoje nezadovoljstvo, smatrati ćemo da je sa isporučenim biljkama sve u redu. Nakon 14 dana ne možemo zamijeniti niti otkupiti biljku koja Vam ne odgovara. Molimo Vas da svaku reklamaciju pismeno pošaljete. Račun ili kopiju računa te biljku koju želite vratiti pošaljite sa original naljepnicom. Ukoliko je reklamacija uvažena, besplatno ćemo Vam zamijeniti biljku te platiti troškove dostave. Garancija se ne odnosi na vremenske uvjete (mraz, suša). Služba za korisnike Vam je na raspolaganju u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8.00-16.00 sati! Ukoliko imate problema sa naručenom biljkom, osim obavezne pismene obavjesti i telefonski nam se možete javiti za vrijeme radnog vremena na slijedeći broj telefona: 092 3131 071.
Sjedište firme: P. Radića 7., 31540 Donji Miholjac
OIB: 36516290855

Obavijest poslovnim kupcima!

Ako tražite izmjenu računa nakon što je račun ispostavljen samo u iznimnim
situacijama možemo to napraviti sa posebnim uvjetima.

Zaštita podataka:

Obavještavamo Vas da ćemo pohraniti Vaše podatke (ime i adresu) te Vas obavjestiti o aktualnim akcijama. Po zakonu o zaštiti podataka, imate pravo zatražiti zaštitu podataka. Vaše ime i adresu koristimo dok pismeno ili telefonski ne zatražite da uklonimo Vaše podatke sa popisa. Brisanje Vaših podataka možete zatražiti telefonski na brojevima telefona službe za korisnike, pismeno ili e-mailom.

Obavijest o načinu poslovanja:
Sieberz d.o.o. je isključivo online trgovina i trgovina putem kataloga, nema mogućnosti kupovine na našoj adresi.
Na adresi sjedišta se nalazi ured gdje se zaprimaju narudžbe kupaca.
Biljke idu direktno iz centralne pakirnice na adresu kupca i ne mogu se preuzeti osobno!