O nama

Sieberz Online Vrtlarstvo u Hrvatskoj posluje od 2013., a glavna firma Ahrens-Sieberz iz Njemačke uspješno posluje već više od 60 godina.

U ponudi imamo klasične i stupaste voćke, bobičasto voće kao što su maline, kupine, jagode, borovnice, brusnice. Imamo veliki izbor ukrasnog drveća, grmlja i biljaka za živice. Osim navedenog za Vas smo pripremili i trajnice, ruže, lukovice. Za svaki balkon i terasu, svako se proljeće priprema s nizom balkonskih biljaka i sadnica povrća i voća. Također mislimo i na ljubitelje egzotičnih i netradicionalnih biljaka. Tu je dodatni asortiman posuda, gnojiva, zemlje i ostalih praktičnih i ukrasnih vrtnih pribora.

Dva puta godišnje za naše kupce pripremamo katalog za proljetnu i jesensku sadnju. Uvijek se trudimo nabaviti nove i neobične vrste biljaka.

Kupac odabire svoje biljke iz udobnosti svog doma. Možete naručiti na nekoliko načina, a to su:

putem naše web stranice, e-mailom, telefonom, pismenim putem. 

Online trgovina omogućuje našim kupcima najudobniju i najnoviju vrstu kupovine. Sve što imamo u tiskanom katalogu možete naći i u našoj online trgovini. Odabir i kupovina traje svega nekoliko klikova pomoću miša. Nakon što nam ostavite svoje podatke e-mailom ćemo zaprimiti Vašu narudžbu. Dostavljamo pošiljke u odgovarajuće vrijeme za sadnju u suradnji sa kombi dostavom, a plaćate ih pouzećem. I to je sve. Nadamo se da ćete biti zadovoljni našom ponudom i biljkama i da ćete se i Vi pridružiti velikom broju naših vjernih kupaca. 


Želimo Vam puno veselja u odabiru, sadnji i njezi biljaka!

Odgovoran za sadržaj:

Sieberz d.o.o.
P. Radića 7.
31540 Donji Miholjac
OIB: 36516290855
direktori: Gerd Otto, dr László Papp

www.sieberz.com.hr
info@sieberz.com.hr

Vaše ideje i komentare pošaljite na info@sieberz.com.hr e-mail adresu.

Samo online prodaja. U Hrvatskoj nemamo trgovinu, samo webshop i tiskani katalog!