Pomoć

Za korištenje webshopa

Na ovoj stranici Vam želimo pružiti pomoć i korisne informacije za korištenje webshopa. Ukoliko imate konkretan upit u vezi korištenja webshopa ili ste primjetili poteškoće u radu, molimo da posjetite stranicu Često postavljana pitanja ili nas potražite na nekim od kontakt podacima:

Telefon: 092 3131 071 ili 092 3121 071

E-mail: info@sieberz.com.hr

1. Prijava ili registracija

Za predaju narudžbe potrebno je registrirati se. Prednosti registracije za Vas: ako se kasnije vratite na našu stranicu nije potrebno ponovo unositi podatke, a nakon prijave možete pregledati ranije narudžbe. 

Ukoliko ste se već ranije registrirali na našoj stranici onda se uz pomoć e-mail adrese i lozinke možete prijaviti. Ukoliko niste sigurni da li ste registrirani ili ste zaboravili lozinku onda koristite gumb zaboravio/la sam lozinku!
E-mail adresu koju želite provjeriti upišite u rubriku i klikom na gumb Pošalji možete zatražiti novu lozinku. Ako je Vaša e-mail adresa registrirana kod nas, tada ćete dobiti e-mail sa linkom uz čiju pomoć ćete moći promijeniti lozinku.
Ukoliko Vaša e-mail adresa nije registrirana u našem sistemu, tada ćete također dobiti obavijest. U tom slučaju molimo da se registrirate kao novi kupac!

Registrirati se možete na dva načina:
1.a. Novi kupac sam ili ne znam broj kupca: 
ovo odaberite ako ne znate svoj broj kupca ili se želite registrirati kao novi kupac.
Klikom na gumb Dalje na registraciju doći ćete do stranice gdje možete upisati svoje podatke. Polja označena zvjezdicom su obavezna za točnu isporuku paketa. 
Nakon što upišete e-mail adresu potrebno je odabrati lozinku, koja mora biti najmanje 8 znakova
Broj mobitela molimo da upišete u slijedećem obliku, 9 ili 10 znamenki: 0921234567.
Nakon što ste unjeli sve potrebne podatke kliknite na gumb Dalje kako biste spremili registraciju.

1.b Već sam kupovao/la kod Vas, ali nemam online registraciju: 
Ovu opciju odaberite ako znate svoj broj kupca koji ima 9 znamenki, a počinje sa 7. Nakon što unesete broj kupca i poštanski broj kliknite na dalje na registraciju te će program tražiti da potvrdite zahtjev i pojaviti će se pohranjeni podaci iz sistema. 
Ukoliko je potrebno podatke možete izmijeniti. Prednost ove registracije je to što će program automatski učitati popuste ili poklone (ako ih ima) nakon što se registrirate.

U svakom slučaju pomoći će nam ako upišete svoj broj kupca koji ćete pronaći na umetku uz katalog ili na računu ako ste već kupovali kod nas. 

2. Korak: odabire biljaka

Važna informacija! Ako biljke odabirete bez prijave, onda će preglednik čuvati sadržaj košarice 1 sat. 1 sat se računa od posljednjeg klika na našoj stranici.  Za prijavljene korisnike ovakvog ograničenja nema, sadržaj košare će se ponovo učitati nakon što se vratite na stranicu. Program će Vas pitati: "ranije ste spremili proizvode u košaru, da li želite nastaviti sa kupovinom?" Klikom na gumb Da , proizvodi će biti u Vašoj košari. 

Za odabir biljaka postoje tri mogućnosti:

a. Ispunite online narudžbenicu

Radi po principu kao da popunjavate narudžbenicu. Upišete broj artikla i količinu te kliknete na slijedeći red ili pritisnite "Enter" i već možete unijeti slijedeći proizvod (možete koristiti i tipku "Tab" za unos slijedećeg proizvoda).Cijene i naziv će program automatski popuniti. Na narudžbenicu možete upisati 10 proizvoda, ali ako želite naručiti više od navedenog kliklnite na gumb U košaru te možete nastaviti sa popunjavanjem narudžbenice. Proizvodi su u košari, a na dnu možete provjeriti popis unešenih proizvoda.

b. Traženjem i odabirom biljaka. 

U lijevom stupcu možete tražiti po kategorijama i grupama. Nakon klika na tu opciju, vidjeti ćete naziv proizvoda, cijenu i sliku. Listu možete sortirati po imenu i cijeni. Klikom na sliku pojaviti će Vam se opis proizvoda. Tu možete pornaći sve informacije o proizvodu. Ispod cijene vidjet ćete prostor gdje možete upisati količinu koju želite naručiti, te klikom na gumb „u košaru” odabrani proizvod će biti u košaru.

Moguće da će u jedoj grupi biti više od 12 biljki, tada ćete imati mogućnost listanja iznad i ispod liste.
Nakon odabira podgrupe u lijevom stupcu ćete moći još više suziti izbor traženih biljaka.

c. Pomoću tražilice

Traženi proizvod možete i direktno tražiti ako upišete naziv ili broj artikla u pretraživač koji se nalazi pokraj gumba „u košaru”. Nakon toga ćete doći do liste gdje možete odabrati proizvod koji Vas zanima te ga možete staviti u košaru na prije opisan način.

3. Košara/blagajna: izmjena odabranih proizvoda, brisanje

Nakon što odaberete biljke koje želite naručiti, kako bi završili narudžbu kliknite na gumb „košara” koji se nalazi u gornjem desnom kutu monitora i pojaviti će Vam se sadržaj košare.
Vidjet ćete odabrane proizvode, količinu i cijenu. Ovdje bilo kada možete izmjeniti sadržaj košare, npr. možete izvaditi neki proizvod (briši) ili izmjeniti količinu. Za uklanjanje proizvoda iz košare možete koristiti i simbol X ili jednostavno kod količine upišite 0. Klikom na gumb „ponovno računaj” suma će biti ponovno izračunata i izmjena će biti registrirana.

Molimo Vas da uzmete u obzir da je minimalna vrijednost narudžbe 75,00 Kn, ispod te vrijednost ne možemo zaprimiti narudžbu.

Ako je sadržaj košare u redu, onda kliknite na gumb „Plaćanje” i možete nastaviti kupovinu.

Ako još niste prijavljeni, program će Vas automatski prebaciti na stranicu gdje se možete prijaviti, gdje možete provjeriti Vaše podatke.
Molimo vas da provjerite podatke za izdavanje računa, jer će po tim podatcima račun biti izdan, koji ćete dobiti uz naručene proizvode. Ako je sve u redu, onda kliknite na gumb „Dalje” i možete odabrati način plačanja.

4. korak je pregled i zaključenje narudžbe. Ako primjetite grešku, onda se možete još vratiti na prethodne stranice i izmjeniti ranije upisane podatke. Ako je sve u redu, onda možete kliknuti na gumb „Pošalji narudžbu” i Vaša narudžba će biti zaprimljena.

Na Vašu e-mail adresu ćete dobiti Potvrdu o narudžbi, koji već nekoliko minuta nakon potvrđivanja narudžbe morate primiti ako ste upisali ispravnu e-mail adresu.

Za korištenje naše web-stranice potrebno je dozvoliti korištenje cookie-a (kolačića) na Vašem pregledniku! (IE esetén, Eszközök>Internetbeállítások>Adatvédelem szintje)

Programi pogodni za korištenje naše web-stranice: Google Chrome, Firefox, Internet Explorer 10. i 11.