Uvjeti kupovine

Cijene
Cijene su izražene u EUR i sadrže propisani PDV. 

Plaćanje
Naručene biljke šaljemo pouzećem, što znači da plaćate kada paket stigne na Vašu adresu. Cijena pakiranja, slanja i osiguranja paketa su: 5,17 EUR ako odaberete unaprijed platiti naručeno, a 6,37 EUR ako odaberete plaćanje pouzećem. Narudžbe se trudimo isporučiti u jednom navratu, ali ponekad ako je naručeno više biljaka koje se sade u različito vrijeme te pakete šaljemo u 2 ili više navrata. U tom slučaju dostavu i pakiranje plaćate jednom, prvi put, a biljke kako je što isporučeno.  

Isporuka: u vrijeme sadnje
Biljke šaljemo u vrijeme sadnje, a to je: Sjeme: od siječnja do svibnja. biljke golog korijena/u vreči: od ožujka do kraja travnja odnosno u jesen od sredine listopada do kraja studenog. Biljke u posudi/kontejneru, lukovice, gomolje, jagode od ožujka do kraja svibnja odnosno u jesen od kraja kolovoza do kraja studenog. Balkonsko cvijeće od travnja do kraja svibnja. Ostale biljke osjetljive na zimu: ovisno o vremenskim uvjetima od travnja.

Minimalna vrijednost narudžbe: 9,95 EUR. Narudžbe u vrijednosti ispod navedene, na žalost nismo u mogućnosti zaprimiti. Biljke isporučujemo do isteka zaliha. 

Pakete dostavlja dostavna služba GLS ili DPD od 8 do 18 sati. Za udobno preuzimanje paketa molimo da nam ostavite broj mobitela i ako imate e-mail adresu, jer tada će dostavna služba poslati obavijest o okvirnom vremenu isporuke. Ako tada niste u mogućnosti preuzeti paket sa dostavnom službom možete dogovoriti novi datum ili adresu isporuke. Za sve dodatne informacije o isporuci molimo da stupite u kontakt sa dostavnom službom od koje budete dobili obavijest o isporuci ili se obratite nama. 

Dostavu vršimo isključivo na području Republike Hrvatske. 

Kupovina bez rizika!
Mogućnost povrata ili zamijene u roku od 14 dana od preuzimanja paketa! Slobodno naručite jer više nije problem ako nešto ipak nije onako kako ste zamislili: u roku od 14 dana uz priloženi račun možete nam vratiti dobiveni proizvod. Molimo da paket vraćate bez pouzeća ili se obratite našoj službi za korisnike kako bismo Vam poslali dostavu po paket. Troškove povrata snosi kupac. Pakete vraćene pouzećem ili portom na žalost zbog tehničkih razloga nismo u mogućnosti preuzeti. 

Povjerljiva kvaliteta

Stalnom strogom kontrolom osiguravamo kupcima da dobiju najkvalitetniju robu u omjeru sa cijenom. Garantiramo da ćete dobiti ono što ste naručili i sortu i kvalitetu. Pošto kasniji razvoj biljke ovisi o tome kako ćete posaditi biljku i kako ćete ju njegovati, dajemo garanciju od 14 dana od dana kada preuzmete paket. Ukoliko nam u roku od 14 dana od preuzimanja pošiljke ne prijavite svoje nezadovoljstvo, smatrati ćemo da je sa isporučenim biljkama sve u redu. Nakon 14 dana ne možemo zamijeniti niti otkupiti biljku koja Vam ne odgovara. Molimo Vas da svaku reklamaciju pismeno pošaljete. Račun ili kopiju računa te biljku koju želite vratiti pošaljite sa original naljepnicom. Ukoliko je reklamacija uvažena, besplatno ćemo Vam zamijeniti biljku te platiti troškove dostave. Garancija se ne odnosi na vremenske uvjete (mraz, suša). Služba za korisnike Vam je na raspolaganju u radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8.00-16.00 sati! Ukoliko imate problema sa naručenom biljkom, osim obavezne pismene obavjesti i telefonski nam se možete javiti za vrijeme radnog vremena na slijedeći broj telefona: 092 3131 071.

Ured: P. Radića 7., 31540 Donji Miholjac,OIB: 36516290855

Obavijest o načinu poslovanja:
Sieberz d.o.o. je isključivo online trgovina i trgovina putem kataloga, nema mogućnosti kupovine na našoj adresi.

Na adresi sjedišta se nalazi ured gdje se zaprimaju narudžbe kupaca.
Biljke idu na adresu kupca direktno iz centralne pakirnice i ne mogu se preuzeti osobno!

Zaštita podataka: 
Obavještavamo Vas da ćemo pohraniti Vaše ime, adresu, broj telefona i e-mail adresu nanašem serveru i upotrijebiti ćemo ih za slanje reklamnog materijala.U skladu sa zakonom o zaštiti podataka imate pravo zatražiti zabranu upotrebu Vaših podataka. Korištenje podataka vrijedi sve dok nam pismeno ili putem telefona ne javite da ih izbrišemo.