Štrafasta naranča
Štrafasta naranča
   
Biljke su zbog svog prirodnog porjekla različite. Nisu tvornički proizvedeni predmeti te ne postoji dvije iste biljke. Molimo uzmite u obzir da su na slikama pojedini primjerci u odličnoj kondiciji kako bismo predstavili pravi izgled biljke za primjer. Svaka biljka se u određenoj mjeri razlikuje po obliku, boji, veličini i izgledu iako se radi o istoj vrsti. Sve navedeno ne utječe na kvalitetu biljke.

Štrafasta naranča

Citrus Sinensis Lemon Meyeri 'SANGUINELLO' - Broj artikla 6630309
Sadržaj paketa:1 kom
Štrafasta naranča nastala križanjem crvene naranče i limuna. Plod je prošaran narančastim i bordo šarama. Pulpa je crvenkastožuta. Cvate i plodonosi tokom cijelog ljeta. Savršen odabir za džemove, deserte, koktele, svježu konzumaciju, voćni sok, džem, salata, smoothie.
38,49 € / paket

Cijene sa PDV-om (bruto) plus troškovi dostave

Mjesto uzgoja sunčano
Otpornost na zimu osjetljiva na zimu
U kontejneru da
Visina odrasle biljke 150 cm
Mjesto: sunčano i zaštićeno od vjetra Tlo: bogato hranjivim tvarima, dobro drenirano, blago kiselo Gnojidba: u proljeće i ljeto svakih 5 do 6 tjedana sa gnojivom za citruse. Zalijevanje: umjereno zalijevajte (zemlja ne smije biti niti previőe mokra niti previőe suha). Uvijek pustite da se gornji sloj zemlje osuši prije ponovnog zalijevanja. Koristite što je moguće mekšu vodu (kišnicu) List: zimzelen Cvat / plod: cvjeta i plodonosi cijelo ljeto, veličina ploda odgovara limunu ili mandarini. Orezivanje: općenito nije potrebno. Uklonite samo mrtve izbojke. Međutim, ako je krošnja postala presvijetla, biljku je potrebno jače orezati Zima: nije otporna na zimu, spremite na svijetlo i hladno mjesto bez propuha.
Kupci su naručili i ovo
Ranije pregledano