Ceanotus Blue Mound
Ceanotus Blue Mound
   
Biljke su zbog svog prirodnog porjekla različite. Nisu tvornički proizvedeni predmeti te ne postoji dvije iste biljke. Molimo uzmite u obzir da su na slikama pojedini primjerci u odličnoj kondiciji kako bismo predstavili pravi izgled biljke za primjer. Svaka biljka se u određenoj mjeri razlikuje po obliku, boji, veličini i izgledu iako se radi o istoj vrsti. Sve navedeno ne utječe na kvalitetu biljke.

Ceanotus Blue Mound

Ceanothus Blue Mound - Broj artikla 3327705
Sadržaj paketa:1 kom
Zadivljujući prizor u kasno proljeće kada prekrasni, nebeskoplavi cvjetovi popune tamnozelene listove. Zimzelena biljka, zimu podnosi do -15 oC. Ako najavljuju hladnije dane, biljku morate zaštititi. Sadi se pojedinačno ili kao cvatuća živica. Voli sunčano mjesto.
12,87 € / paket

Cijene sa PDV-om (bruto) plus troškovi dostave

Vrijeme cvatnje svibanj, lipanj, srpanj, kolovoz, rujan, listopad
Mjesto uzgoja polusjenovito, sunčano
Otpornost na zimu otporna na zimu
Razmak sadnje (cm) 60-100
Boja (cvijeta) plava (ljubičasta)
Visina odrasle biljke 100-150 cm
Mjesto: sunčano do polusjenovito, toplo i zaštićeno od vjetra. Zemlja: Siromašna hranjivim tvarima i dobro drenirana, teško tlo razrahlite pijeskom Gnojidba: Općenito nije potrebno Zalijevanje: Zalijevajte umjereno. Biljka podnosi čak i dugotrajnu sušu, ali ne voli ustajalu vodu. Uzgoj: Grm. Sadi se kao živica, treba održavati razmak od cca 40 cm Visina: Jedan do dva metra Zimzelena u blagim zimama Cvijet : Plavi Vrijeme cvatnje: otprilike od svibnja do jeseni Rezidba: Nakon cvatnje prorijediti. U kasnu jesen skratite na otprilike trećinu. Moguća je i rezidba u proljeće, ali tada biljka neće toliko cvjetati Zima: otporna, nanesite debeli sloj lišća za zimsku zaštitu
Kupci su naručili i ovo
Ranije pregledano