Japanski javor Taylor
Biljke su zbog svog prirodnog porjekla različite. Nisu tvornički proizvedeni predmeti te ne postoji dvije iste biljke. Molimo uzmite u obzir da su na slikama pojedini primjerci u odličnoj kondiciji kako bismo predstavili pravi izgled biljke za primjer. Svaka biljka se u određenoj mjeri razlikuje po obliku, boji, veličini i izgledu iako se radi o istoj vrsti. Sve navedeno ne utječe na kvalitetu biljke.

Japanski javor Taylor

Acer palmatum 'Taylor' - Broj artikla 3302125
Sadržaj paketa:1 kom
Japanski javor Taylor: u proljeće krasi svojim prekrasnim roza listovima. Mladi listovi su svijetlozeleni, sa bijelim, roza rubovima. Cijelo ljeto krasi svojim šarenim listovima.
43,01 € / paket

Cijene sa PDV-om (bruto) plus troškovi dostave

Mjesto uzgoja polusjenovito, sunčano
Otpornost na zimu umjereno otporna
U kontejneru da
Visina odrasle biljke 100-200 cm
Specifična jesenska boja da
Mjesto uzgoja: sunčano do polusjenovito, ali uspijeva i u sjenovitom mjestu. Ne voli jako podnevno sunce zato izbjegavajte takva mjesta. . Tlo: rahlo i humusno, blago kiselo. Gnojidba: U proljeće preporučujemo pognojiti sa Asihum vrtnim gnojivom za cvatuće i ukrasne biljke. Zalijevanje: Umjereno zalijevanje kada je zemlja skoro pa suha. Zalijevajte redovito i dovoljno te zalijevanje uvijek prilagodite vremenskim uvjetima. Rast: Razgranat grm. Listovi: ružičasti listovi pojavljuju se u proljeće, kasnije mijenjaju boju u zelenu sa roza ili bijelim rubovima. Prekrasne jesenske boje (crvena/narančasta). Rezidba: Obično nije potrebna, ali ako želite oblikovati biljku najbolje je to obaviti u ožujku. Zima: Listopadna biljka otporna na zimu. Savjetujemo malčiranje tla. Biljke u posudama također zaštitite. Povremeno zalijevajte.
Kupci su naručili i ovo
Ranije pregledano