Zlatni javor
Biljke su zbog svog prirodnog porjekla različite. Nisu tvornički proizvedeni predmeti te ne postoji dvije iste biljke. Molimo uzmite u obzir da su na slikama pojedini primjerci u odličnoj kondiciji kako bismo predstavili pravi izgled biljke za primjer. Svaka biljka se u određenoj mjeri razlikuje po obliku, boji, veličini i izgledu iako se radi o istoj vrsti. Sve navedeno ne utječe na kvalitetu biljke.

Zlatni javor

Acer shirasawanum 'Aureum' - Broj artikla 3308995
Sadržaj paketa:1 kom
Ukrasni grm koji čak 3 puta mijenja boju krošnje. U proljeće je žutozelena, u ljeto zlatnožuta, a u jesen narančasta. Veličina biljke pri isporuci: 20-25 cm.
43,13 € / paket

Cijene sa PDV-om (bruto) plus troškovi dostave

Vrijeme cvatnje travanj, svibanj
Mjesto uzgoja polusjenovito, sunčano
Otpornost na zimu otporna na zimu
Boja (cvijeta) žuta (narančasta)
Visina odrasle biljke 300 cm
Specifična jesenska boja da
Mjesto uzgoja: Polusjenovito, zaštićeno, nikako na suncu jer će listovi izgorjeti. Tlo: dobro drenirano, humusno, blago kiselo. Gnojidba: u proljeće sa gnojivom za ukrasno drveće ili kompostom. Zalijevanje: Ovisno o uvjetima uzgoja i vremenu. Rast: Polako raste. Krošnja: Listovi sa nepravilnim rubovima. Mladi list je žute boje, ljeti zlatnožute, a u jesen narančastocrven do crven. Cvijet: blijedožut/bjelkast, ne posebno atraktivan. Cvate: travanj/svibanj. Plod: crveno-smeđi, nejestiv. Rezidba: nije potrebna, suhe i smrznute dijelove slobodno ukloniti. Zima: Listopadna biljka otporna na zimu. Zemlju preporučujemo malčirati. Ako je biljka u posudi, posudu je potrebno zaštititi da se korijen ne smrzne.
Kupci su naručili i ovo
Ranije pregledano