Zlatni javor
Biljke su zbog svog prirodnog porjekla različite. Nisu tvornički proizvedeni predmeti te ne postoji dvije iste biljke. Molimo uzmite u obzir da su na slikama pojedini primjerci u odličnoj kondiciji kako bismo predstavili pravi izgled biljke za primjer. Svaka biljka se u određenoj mjeri razlikuje po obliku, boji, veličini i izgledu iako se radi o istoj vrsti. Sve navedeno ne utječe na kvalitetu biljke.

Zlatni javor

Acer shirasawanum 'Aureum' - Broj artikla 3308995
Sadržaj paketa:1 kom
Ukrasni grm koji čak 3 puta mijenja boju krošnje. U proljeće je žutozelena, u ljeto zlatnožuta, a u jesen narančasta. Veličina biljke pri isporuci: 20-25 cm.
43,13 € / 323.98 Kn / paket

Cijene sa PDV-om (bruto) plus troškovi dostave

Vrijeme cvatnje travanj, svibanj
Mjesto uzgoja polusjenovito, sunčano
Otpornost na zimu otporna na zimu
Boja (cvijeta) žuta (narančasta)
Visina odrasle biljke 300-400 cm
Specifična jesenska boja da
Mjesto uzgoja: Polusjenovito, zaštićeno, nikako na suncu jer će listovi izgorjeti. Tlo: dobro drenirano, humusno, blago kiselo. Gnojidba: u proljeće sa gnojivom za ukrasno drveće ili kompostom. Zalijevanje: Ovisno o uvjetima uzgoja i vremenu. Rast: Polako raste. Krošnja: Listovi sa nepravilnim rubovima. Mladi list je žute boje, ljeti zlatnožute, a u jesen narančastocrven do crven. Cvijet: blijedožut/bjelkast, ne posebno atraktivan. Cvate: travanj/svibanj. Plod: crveno-smeđi, nejestiv. Rezidba: nije potrebna, suhe i smrznute dijelove slobodno ukloniti. Zima: Listopadna biljka otporna na zimu. Zemlju preporučujemo malčirati. Ako je biljka u posudi, posudu je potrebno zaštititi da se korijen ne smrzne.
Kupci su naručili i ovo
Ranije pregledano