Kineski zeleni čaj
Kineski zeleni čaj
Kineski zeleni čaj
     
Biljke su zbog svog prirodnog porjekla različite. Nisu tvornički proizvedeni predmeti te ne postoji dvije iste biljke. Molimo uzmite u obzir da su na slikama pojedini primjerci u odličnoj kondiciji kako bismo predstavili pravi izgled biljke za primjer. Svaka biljka se u određenoj mjeri razlikuje po obliku, boji, veličini i izgledu iako se radi o istoj vrsti. Sve navedeno ne utječe na kvalitetu biljke.

Kineski zeleni čaj

Camellia sinensis - Broj artikla 6636385
Sadržaj paketa:1 kom
1000 godina stara sorta iz Kine. Ne zahtjeva mnogo brige, samo mu je potrebna velika posuda, ljeti voli toplo, svijetlo mjesto sa puno vlage. Od listopada do veljače očarati će Vas božanstvenim mirisom i cvijećem, a tijekom cijele godine možete uživati u bogatom zelenom čaju. Sadrži mnogo cinka i C-vitamina, jača imunitet. Šaljemo jake biljke u posudi promjera 12 cm.
29,46 € / paket

Cijene sa PDV-om (bruto) plus troškovi dostave

Mjesto uzgoja sunčano
Otpornost na zimu osjetljiva na zimu
Mirisno da
Visina odrasle biljke 100 cm
Mjesto uzgoja: Svijetlo, toplo i zaštićeno s puno vlage. Gnojidba: Tijekom vegetacije svaka 2 - 3 tjedna organskim gnojivom ili kiselim gnojivom, poput gnojiva za rododendrone. Zalijevanje: umjereno, ne voli previše vlage. Koristite vodu s malo vapna (npr. kišnica). Orezivanje: Biljka sporo raste te ju je potrebno minimalno orezivati kako bi popravili izgled, oblik biljke. Orezuje se nakon cvatnje. Zima: Kako biste postigli redovitu berbu i mogli uživati u mirisu cvijeta, preporučujemo spremiti na zaštićeno mjesto za vrijeme zimskih mjeseci (negrijana prostorija uz umjereno zalijevanje). Tlo: kiselo, propusno tlo kao za rododendrone. Cvijet: blijedožut, mirisan. Vrijeme cvatnje: od listopada do veljače. Berba plodova: beru se mladi izdanci (1 pupoljak i 2 lista).
Kupci su naručili i ovo
Ranije pregledano